Special: "Zomer"

03-06-2020

Het is even stil geweest rondom Team Talento, maar we hebben zeker niet stilgezeten! Achter de schermen hebben we gewerkt aan een nieuw tabblad. Op dit tabblad kom je "specials" tegen; workshops, video's en spelletjes die een gemeenschappelijk thema hebben. En de eerste special is nu beschikbaar.
Ga snel naar dit nieuwe tabblad en bekijk de special: Zomer!

Special: "Zomer"

Allerlei activiteiten rondom het thema "Zomer"

Voor alle groepen hebben we leuke workshops en spelletjes gemaakt. Zo is er het theaterleesverhaal "Een dagje naar het strand". Praat met de leerlingen over de kijkplaat en speel daar ook de vier spelletjes bij. Ontdek de vele puzzels, ga zingen, dansen en boomwhacken. Kijk eens bij de zomerse tafeldrum-workshop en leer hoe je een zomertekening kan maken. Ten slotte hebben we ook nog een sportieve buitenopdracht voor je in petto!

Starten met de special: Zomer

Het theaterleesverhaal "Een dagje naar het strand" en de twee spellen bij de workshop "Kijkplaat" kan je prima gebruiken om het thema "Zomer" te introduceren. Vul deze drie programma's aan met de zomer-workshops die je zelf graag wilt inzetten in jouw groep.
  • Theaterlezen: Sam en Tess gaan een dagje naar het strand. Daar beleven ze een leuk avontuur. Maak er met de leerlingen een theaterleesvoorstelling van of print het verhaal en lees het voor.
  • Kijkplaat: Op het strand valt veel te zien. Kijk met z'n allen naar de plaat en praat erover. Of speel één van de vier kijkplaat-spellen.
  • Puzzels: Bij de kijkplaat hebben we een achttal leuke puzzels gemaakt. De leerlingen mogen in dit spel zelf een puzzel kiezen.

  • Tip: Bekijk de handleiding bij het onderdeel "Kijkplaat"

    Bekijk zeker eens de handleiding van de workshop "Kijkplaat" en leer de mogelijkheden kennen van de kijkplaat én van de puzzels.

    Terug naar dashboard